Som lokalvårdare träffar du många nya människor i ett arbete där det händer mycket. Du arbetar med lokalvård på sjukhus, vårdcentral och andra offentliga miljöer och har nära kontakt med arbetskamrater, kunder och patienter. Arbetet ställer höga hygienkrav och din insats lägger grunden för en fungerande vård. Vi kan service och vet vikten av att vårt arbete görs rätt.

Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du får introduktion, utbildning och bra anställningsvillkor. Camping med 2 servicehus, 10 stugor, pool, kiosk och restaurang. Din svenska i tal och skrift skall vara tillräckligt god för att ge våra kunder en god service.

  • Man kan ställer in klockfrekvensen på moderkortet, där man också ställer in processorns inre frekvens, t.ex.
  • Lokalvårdsverksamheten ingår i verksamhetsservice, som är en del av Regionservice.
  • Ett av Östra Göinges prioriterade mål är att ge alla barn och unga en bra start i livet.
  • Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.

Vi ställer höga krav på vår personals servicekänsla och erbjuder utveckling inom företaget i form av utbildningar inom rollen. För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs, är friska och kan göra ett bra jobb.

Behöver Du Hjälp?

Du har lätt för att skapa relationer och agerar förtroendeingivande. Du är kommunikativ och har även en pedagogisk förmåga.

It Tekniker Till Norrköping

Jag har spanska som modersmål, så pratar du lite spanska kan det vara en fördel. Urval sker löpande Ladda ner den saknade filen och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. Utöver driftuppdragen utför också AKTAB utredningar, planering, projektledning samt produktion av Arboga kommuns investerings- och exploateringsprojekt. Clear Sky är en unik kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier och är en portabel luftrenare med flera funktioner.

Exempel kan vara undernäring och bristsjukdomar i industrialiserade- och utvecklingsländer. I rollen som lokalvårdare arbetar du med bland annat städning/lokalvård av mottagningar, avdelningar och kontorsutrymmen. Vårt uppdrag är att bistå serviceverksamheterna med upplärda vikarier som kan täcka vakanser vid både kortare och längre frånvaro hos ordinarie personal. God Service i Sverige AB är ett modernt tjänsteföretag som har sin hemmabas i sydvästra Skåne med kontor i Malmö.